fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На міліцейський автобус з бійцями спецпідрозділу “Азов” напали сепаратисти, – МВС

У районі селища Мангуш сепаратисти обстріляли міліцейський автобус, який перевозив бійців спецпідрозділу «Азов» у бік Бердянська з Маріуполя. Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ країни, вогонь по українських силовиках був відкритий групою представників так званої «Донецької народної республіки» (ДНР).

«Цей справжній бій тривав більше години. За силовикам місцеві сепаратисти стріляли з кулемета і автоматів Калашникова. В результаті перестрілки поранення отримав водій автобуса. За попередніми даними, в нього потрапили тричі. Одна куля потрапила йому в руку, а ще дві кулі застрягли в бронежилеті», – прокоментував ситуацію радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

 За даними прес-служби, правоохоронцям вдалося затримати кількох нападників. Серед затриманих виявився так званий «міністр оборони» ДНР Ігор Какідзянов. У ході перестрілки один з терористів був убитий.

Також повідомляється, що бійці батальйону міліції спеціального призначення «Азов», які відзначилися під час перестрілки, будуть представлені до нагородження.

Читайте також: