fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Дніпропетровський офіс Царьова спалений

Як повідомив начальник прес-служби ДСНС в Дніпропетровській області Дмитро Вдовиченко, в ніч на середу, в 2:30 невідомі спалили офіс приймальні депутата Олега Царьова, який перебував у житловому дев’ятиповерховому будинку по вулиці Маршала Малиновського, 6. За словами очевидців, пожежа ледь не охопила весь житловий будинок, де знаходилася приймальня депутата.

«Вночі до офісу під’їхали невідомі й закидали приміщення коктейлями Молотова. У будівлі знаходився охоронець, він дивом вибрався з офісу та викликав рятувальників», – розповіла мешканка цього будинку, що побажала залишитися неназваною. Пожежникам насилу вдалося погасити полум’я, яке ледь не охопило житлову багатоповерхівку.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«В результаті пожежі вогнем знищено два пластикових вікна, два офісних столу і кондиціонер. Орієнтовно вигоріло 15 кв.м. жертв і постраждалих немає», – розповів начальник прес-служби ДСНС Дмитро Вдовиченко. Він же додав, що до ліквідації пожежі довелося залучити три одиниці техніки і вісім осіб особового складу ДСНС. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу менш, ніж через годину – о 3:03.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

«Версію про підпал приміщення коктейлями Молотова зараз перевіряють правоохоронці», – додав Дмитро Вдовиченко.

Читайте також: