fbpx
Політика

Кость Бондаренко: “Люди готові вийти на вулиці на підтримку Тимошенко”

Заява Юлії Тимошенко про те, що вона готова вивести народ на вулиці у випадку програшу в президентській гонці, не є шантажем. Таку точку зору в коментарі Gazeta.ua висловив український політолог Кость Бондаренко.

«Швидше за все, це констатація факту. Тут можна довго сперечатися: чи потрібно було на цю тему говорити так відверто? Це питання потрібно задати її політтехнологам. Але, якщо оцінити ситуацію, то вона насправді озвучила реалістичний сценарій», – прокоментував ситуацію український політолог Кость Бондаренко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Експерт упевнений, що якась частина жителів України на заклик Юлії Тимошенко на вулицю все ж таки вийде.

«За останній місяць у Юлії Тимошенко рейтинг виріс на 10 відсотків. Дуже багато українських громадян готові її підтримати. Скільки їх насправді – поки важко сказати. Можна також припустити, що ці люди підуть не стільки на підтримку Юлії Тимошенко, скільки проти іншого кандидата у президенти – Петра Порошенка. Тимошенко, роблячи подібні заяви, показує, що вона готова очолювати такі рухи», – додав політолог.

Читайте також: