fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Колишній начальник одеської міліції втік з України, – Арсен Аваков

Колишній тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління міністерства внутрішніх справ України в Одеській області, глава міліції громадської безпеки Дмитро Фучеджі втік з території України, він був оголошений в розшук. Про це в середу, 7 травня 2014 року, повідомляють українські ЗМІ.

Про це міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив представникам ЗМІ на брифінгу в аеропорту Харкова після виїзного засідання Кабінету міністрів України. Міністр спростував інформацію, що Дмитро Фучеджі був відпущений «під чесне слово».

«Дмитро Фучеджі о 5:00 перетнув державний кордон України і переховується від слідства. Його оголосили в розшук», – заявив Арсен Аваков.

Міністр внутрішніх справ України відзначив, що в Одесі прокуратурою були затримані 3 співробітника міліції. Зараз їх перевозять до Києва, додав Аваков. У свою чергу, помічник голови МВС Антон Геращенко допустив, що Дмитро Фучеджі втік на територію невизнаної республіки Придністров’я.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в Одесі нібито був затриманий Дмитро Фучеджі. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав журналіст Михайло Дворянчук.

Читайте також: