Дніпропетровський офіс Царьова спалений

Як повідомив начальник прес-служби ДСНС в Дніпропетровській області Дмитро Вдовиченко, в ніч на середу, в 2:30 невідомі спалили офіс приймальні депутата Олега Царьова, який перебував у житловому дев’ятиповерховому будинку по вулиці Маршала Малиновського, 6. За словами очевидців, пожежа ледь не охопила весь житловий будинок, де знаходилася приймальня депутата.

«Вночі до офісу під’їхали невідомі й закидали приміщення коктейлями Молотова. У будівлі знаходився охоронець, він дивом вибрався з офісу та викликав рятувальників», – розповіла мешканка цього будинку, що побажала залишитися неназваною. Пожежникам насилу вдалося погасити полум’я, яке ледь не охопило житлову багатоповерхівку.

Related Post

«В результаті пожежі вогнем знищено два пластикових вікна, два офісних столу і кондиціонер. Орієнтовно вигоріло 15 кв.м. жертв і постраждалих немає», – розповів начальник прес-служби ДСНС Дмитро Вдовиченко. Він же додав, що до ліквідації пожежі довелося залучити три одиниці техніки і вісім осіб особового складу ДСНС. Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу менш, ніж через годину – о 3:03.

«Версію про підпал приміщення коктейлями Молотова зараз перевіряють правоохоронці», – додав Дмитро Вдовиченко.

Leave a Comment