fbpx
Політика

Анатолій Гриценко допускає можливість вторгнення РФ в Україні

 Як вважає народний депутат України, кандидат в президенти України Анатолій Гриценко, загроза вторгнення Росії на територію України все ще є. Як він нагадав, в Україні зараз діє чимало диверсантів, а на кордоні стоять навчені й підготовлені війська.

«Все було зроблено під приводом підготовки до заходів безпеки на сочинській олімпіаді», – зазначив політик.

У той же час, за словами Анатолій Гриценка, чи вдасться президенту Росії Володимиру Путіну реалізувати свої плани щодо України, залежить, в першу чергу, від самих українців, від їх рішучості, довіри до влади і того, наскільки вірними будуть кроки, що робляться.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Крім того, як він сказав, чимало залежить і від того, наскільки швидко міжнародне співтовариство в особі США та Китаю усвідомить, що Путін – це світова загроза, і почне створювати антипутінську коаліцію.

Анатолій Гриценко вважає, що лише це зможе зупинити Путіна.

«А коли його ізолюють, Росія стане зовсім іншою», – додав він. Також Анатолій Гриценко сумнівається в доцільності проведення переговорів з Росією. «Досить грати в запрошення у другий раунд Женеви, де знову буде сидіти Лавров. Ні з Путіним, ні з тією всій клікою, яка навколо нього, нічого говорити. Вже багато чули. Путіна треба ізолювати. Захід повинен це усвідомити», – підсумував Гриценко.

Читайте також: