fbpx
Політика

«Я не допущу зриву виборів», – Тимошенко

 Як нагадала кандидат у президенти України від партії « Батьківщина» Юлія Тимошенко, через шість тижнів завершаться президентські вибори, і Україна обере нового керівника. При цьому вона запевнила, що докладе всі свої сили для того, щоб не допустити зриву майбутніх виборів.

«Тому що це для нас це є доленосним, обрання нового президента – є потужним фактором стабільності нашої держави. Це абсолютно новий рівень переговорного процесу, в тому числі і з Росією. Я ніколи не дозволю Росії розмовляти з Україною мовою ультиматумів», – підкреслила Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Також вона додала, що ніхто не сміє нав’язувати Україні Конституцію, склад уряду, нав’язувати стратегію інтеграції або неінтеграціі до Євросоюзу, диктувати, як вирішувати питання з самостійністю регіонів. 

«Я ніколи не дозволю п’ятій колоні в політиці, і в регіонах так нахабно фінансувати сепаратистів, і так безпрецедентно підтримувати окупацію України», – заявила екс-прем’єр.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За її словами, олігархія – це невід’ємна частина сепаратизму і окупації, з якою буде покінчено.

Читайте також: