fbpx
Політика

Влада має можливість не допустити референдуму на Сході – Гриценко

 Народний депутат України, кандидат в президенти України Анатолій Гриценко вважає, що у влади є достатньо сил і засобів для того, щоб не допустити проведення референдуму в Донецьку і Луганську.

Як зазначив Анатолій Гриценко, «царькам», які намагаються реалізувати проведення референдуму на Донбасі, не можна думати, що люди нічого не розуміють. За його словами, цим самим «царькам», охочим створити свій парламент і свій уряд, слід відправитися в Російську Федерацію і реалізовувати свої плани там.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Тягти з собою Донецьку або Луганську область, або зазіхати на Харків або Одесу не дозволить ніхто. На сході люди хочуть децентралізації влади, і вся Україна з ними», – підкреслив політик.

Анатолій Гриценко переконаний, що план Путіна полягає в диверсії і дестабілізації України.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Нагадаємо, що раніше він також сказав, що антитерористична операція в Україні фактично тільки почалася.

«Зараз, з великим запізненням, влада почала показувати, що зі зброєю в руках країна захищатиме себе від диверсантів і терористів», – сказав Анатолій Гриценко.

Читайте також: