fbpx
Політика

Добкін вимагає відставки Авакова

 Кандидат у президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін вважає, що в першу чергу за смерті людей на південному сході України відповідальний глава МВС Арсен Аваков. Тому, за словами політика, Арсен Аваков має бути відправлений у відставку.

Як заявив Михайло Добкін, непрофесіоналізм Арсена Авакова і його прагнення до політичного популізму можуть призвести до ще більшого кровопролиття.

«Бездіяльність і невміле керівництво тимчасової української влади призвело до того, що життя і безпека людини в нашій країні перестали бути головними цінностями, а вбиті і поранені в різних українських містах – буденна історія, обрахована сухою мовою статистики», – підкреслив політик.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Він переконаний, що ескалація ситуації в окремих містах – це результати «успішних операцій» нової влади з ліквідації інакомислення у громадян. За його словами, непрофесіоналізм, який продемонструвала нова влада, призвів до масових захоплень адміністративних будівель і установ, стратегічних об’єктів і до замовних вбивств.

«Події, що відбулися в Одесі, потрясли не тільки Україну. У мирний час в одній країні один народ при повному потуранні влади допустив трагедію, свідками якої став весь світ. Сьогодні про трагедію в Одесі говорить весь світ, і тільки центральна українська влада намагається подати її як якусь «містечкову», локальну. Ми глибоко сумуємо з усією Одесою», – сказав Михайло Добкін.

Читайте також: