Влада Туреччини допоможе Джемільову повернутися до Криму

Турецька влада пообіцяла лідеру кримськотатарського народу Мустафі Джемільову допомогти повернутися на територію Кримського півострова. За словами самого Джемільова, влада цієї країни повинна зв’язатися з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним вже найближчим часом. Інформацію про це надав «5 канал».
 
«Прем’єр-міністр Туреччини Реджеп Ердоган пообіцяв мені, що найближчим часом він зв’яжеться з Путіним. Він також пообіцяв вирішити це питання виключно мирним шляхом», – прокоментував ситуацію лідер кримсько-татарського народу Мустафа Джемільов.

За словами Джемільова, керівництво Туреччини попросило його, щоб уникнути кровопролиття, покинути кордон півострова і повернутися в Київ.
 
«А вже потім вони пообіцяли вирішити це питання», – розповів Мустафа Джемільов.

Related Post

Як повідомлялося раніше, лідер кримсько-татарського народу виїхав з Криму 22 квітня для участі в міжнародних зустрічах. Після цього незаконна влада Криму вручила Джемільову акт, згідно з яким він не може відвідувати територію півострова найближчі 5 років. Вчора Джемільов знову спробував потрапити до Криму, але знову отримав відмову.

 

Джемільова не пустили до Криму (відео):

Leave a Comment