Українцям відступати нікуди, бо можна втратити все, – М. Саакашвілі

Нерішучість України призведе до втрати державності – М. Саакашвілі.

  Українцям відступати нікуди, бо можна втратити все. Нерішучість зараз може привести до масового кровопролиття, а також до втрати спочатку індустріальної України, всього виходу на море тобто економічної перспективи, а потім і державності. Про це на свой сторінці у Фейсбуці написав колишній президент Грузій Михайло Саакашвілі, передає УНН.

 "Цивільні попереду бойовиків – частина плану Путіна, як він сам розповів. Треба діяти, як діяли хорвати проти аналогічної тактики Мілошевича, спочатку закликати мирне населення залишатися вдома, потім попереджувальний постріл в повітря і після всі вважаються учасниками бойових дій. Кілька разів так вчинити, і бажання закривати дороги зникне", – написав Саакашвілі.

Related Post

 На його думку, українцям відступати нікуди, бо можна втратити все, зокрема державність. "Більшість людей на півдні і сході поки що за Україну, але будь-яка слабкість похитне маятник в інший бік, так що треба діяти проти ворогів свободи і майбутнього наших дітей, щоб їм, нашим дітям, не було в чому нас докоряти і навпаки, щоб вони дякували що ми не вагалися, коли вирішувалася їх доля", – написав він.

 Джерело: УНН

Leave a Comment