fbpx
Політика

Скільки б Путін не блефував, при такому підвищенні ставок, він або відступить, або втратить все, – М. Саакашвілі

 М. Саакашвілі: В. Путін "зробив ставку" на нерішучість України та решти світу.

   Поки все йшло за планом Володимира Путіна, який поставив на нерішучість України та решти світу, тож лише рішучість України може зірати його план. Про це на свой сторінці у Фейсбуці напиав екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, передає УНН.

 "Поки все йшло за планом Путіна, який поставив на нерішучість України та решти світу, тож лише рішучість України зірве план Путіна і автоматично спонукає вільний світ більш дієво прийти на допомогу Україні". – написав він. За його словами, нерішучість влади може змусити відвернутися тих українців, які ще підтримують державу. "Більшість людей на півдні і сході поки що за Україну, але будь-яка слабкість похитне маятник в інший бік, тож треба діяти проти ворогів свободи і майбутнього наших дітей, щоб їм, нашим дітям, не було в чому нас докоряти і навпаки, щоб вони дякували що ми не вагалися, коли вирішувалася їх доля", – пише Саакашвілі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 "Скільки б Путін не блефував, при такому підвищенні ставок, він або відступить, або втратить все. Я не тільки люблю Україну але і вірю в неї!", – резюмував екс-президент Грузії.

 Джерело: УНН

Читайте також: