fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сепаратисти в Андріївці, прикриваючись дітьми та жінками, в ході переговорного процесу розпочали стрілянину, – Полторак

 Сепаратисти в Андріївці стріляли з-за спин жінок і дітей – С. Полторак.

  У ході перестрілки в Андріївці загинули два військовослужбовці і 12 осіб поранено. Про це повідомив командувач Нацгвардією Степан Полторак, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

 За його словами, сепаратисти в Андріївці намагалися витіснити сили АТЦ з блокпосту, прикриваючись дітьми та людьми похилого віку. "Цинізму сепаратистів немає межі. Вони в черговий раз показали блюзнірство своїх дій – під прикриттям мирних жителів, виставивши вперед дітей, старих, намагалися витіснити блокпост, вели серйозний тиск на військовослужбовців, що знаходяться там", – зазначив Степан Полторак.

 Правоохоронці почали переговори про недопущення конфлікту. Під час переговорного процесу сепаратисти застосували вогнепальну зброю із-за спин цивільних громадян. У ході перестрілки загинули два військовослужбовці і 12 осіб поранено.

 У той же час, за словами Степана Полторака, після перегрупування сил військовослужбовцям вдалося утримати блокпост. Після цього до них на підмогу прийшов резервний підрозділ, була захоплена висота і взятий під контроль телецентр Краматорська.

 Джерело: УНН

Читайте також: