Пєсков: «Ні Росія, ні будь-яка інша країна більше не можуть вплинути на південний схід України»

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков в суботу заявив, що в даний час ні Росія, ні будь-яка інша країна більше не можуть вплинути на жителів південного сходу України, які відчувають загрозу своєму життю.

«Відтепер Росія або хто-небудь ще, якась іще країна фактично втратили свій вплив на цих жителів південного сходу, тому що їх неможливо буде вмовити роззброїтися, неможливо буде припинити їх роззброєння на тлі прямої загрози для їхнього життя, загрози з боку радикалів, націоналістів і збройних сил, які виконують злочинні накази і вбивають своє населення», – заявив Дмитро Пєсков журналістам.

Related Post

Нагадаємо, днем раніше, 2 травня, з чотирьох годин ранку українські військові почали штурмувати місто Слов’янськ у Донецькій області із застосуванням авіації і бронетехніки. З’явилися повідомлення про жертви з обох сторін.

Тим часом у Москві дії Києва назвали каральною акцією, яка фактично знищила останню надію на життєздатність женевських домовленостей щодо деескалації та врегулювання ситуації в Україні.

Leave a Comment