fbpx
Політика

«Влада підтримує луганських терористів?», – Доній

Народний депутат України Олександр Доній нагадав, що проросійські терористи в Луганську раніше наполягали, щоб начальником Луганського УВС був призначений генерал Науменко і сьогодні, 1 травня, київське МВС його і призначило.

 При цьому Олександр Доній звернув увагу на те, що буквально два дні тому Науменко вже «призначили» на цю посаду і самі сепаратисти, а тепер виходить так, що київська влада їм потурає, виконуючи їхні вимоги.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Тобто, я так розумію, що київська влада вирішила на Луганщині підтримати не українських патріотів, а терористів, чи як? Будуть пояснення від міністра МВС, прем’єр-міністра України та в.о. президента? Це зона компетенції безпосередньо цих трьох людей – Авакова, Яценюка, Турчинова. Так що, панове керівники держави, можете мені пояснити логіку Ваших дій на підтримку вимог російських терористів?», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: