fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ляшко не зміг приземлитися в Харкові

Народний депутат України, кандидат в президенти Олег Ляшко повідомив, що сьогодні, 1 травня, вилетів до Харкова, щоб підтримати українців, які борються з сепаратистами. Проте за 15 хвилин до посадки літака в харківському аеропорту пілот оголосив, що літак не зможе приземлитися.

 За словами Олега Ляшка, адміністрація аеропорту заборонила посадку, пояснивши це тим, що вони отримали повідомлення про замінування злітної смуги. При цьому нардеп зазначив, що повідомлення про замінування в адміністрації отримали приблизно в той момент, коли літак вилетів з Києва.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 «Я підозрюю, що про мінування повідомили сепаратисти, щоб у Харкові не приземлився літак, серед пасажирів якого був я. Ймовірно, після затримання лідера луганських ватників Клінчаєва, яке ми з побратимами організували, моя присутність на Сході викликає у сепаратистів паніку», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Олег Ляшко висловив жаль у зв’язку з тим, що сьогодні так і не зміг підтримати українських патріотів в Харкові, проте запевнив, що неодмінно доїде до цього міста.

 

Читайте також: