fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Москві затримали активістів з українським прапором

У російській столиці сьогодні, 1 травня, співробітники ОМОНу  затримали вісім активістів, які є борцями за єдність України. Як повідомляють «Грані.ру», активісти з українським прапором йшли по Тверській вулиці. У мережі вже з’явився відеоролик, на якому видно, як активістів затримують співробітники ОМОНу.
 
Відзначимо, що свою ходу борці за єдність України влаштували на проїжджій частині вулиці, яка була перекрита з нагоди Свята весни і праці. До самого останнього моменту активісти виконували гімн України. До слова, в руках у активістів також були і російські прапори.
 
За уточненими даними, в акції брали участь дев’ять осіб. Такі цифри наводить сайт проекту «ОВД -Інфо», який займається наданням допомоги затриманим у ході протестних акцій. У поліцейській дільниці виявилися четверо з них. Через деякий час усіх затриманих відпустили на свободу.
 
«Усім активістам ставляться статті 19.3 і 20.2 КоАП РФ. Перша – «непокора поліції», а друга – «порушення встановленого порядку проведення акцій»», – свідчить повідомлення, опубліковане на сайті «ОВД -Інфо».

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 

Хода по Тверській з українським прапором (відео):

Читайте також: