fbpx
Політика

У Броварах розгромили штаб “Батьківщини”

У місті Бровари Київської області в ніч на перше травня був пограбований і розгромлений штаб ВО "Батьківщина". Про це повідомила прес-служба окружного штабу ВО "Батьківщина" по округу № 98, посилаючись на главу штабу Олега Кіщука, передає УНН.

"Викрадені комп’ютери, зламаний сейф, а принтери залишилися на місці", – заявив Олег Кіщук, додавши при цьому, що "це не просто міський штаб, це ще й громадська приймальня народного депутата Костянтина Бондарєва". За словами Кіщука, цей факт свідчить про пограбування з метою заволодіти внутрішньою партійною інформацією.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

"Ввечері, напередодні пограбування співробітники працювали досить довго, були втомлені, тому залишили в офісі флеш-накопичувач з інформацією, який теж зник", – заявив Кіщук.

Він також повідомив, що поки невідомо, хто вчинив крадіжку, однак, сам факт викрадення цінної інформації наводить на думку, що в цьому були зацікавлені тільки політичні конкуренти. "Вони зробили це, щоб дестабілізувати роботу міського партійного штабу громадської приймальні народного депутата Бондарєва", – додав Олег Кіщук.

Читайте також: