fbpx
Політика

Син Анатолія Гриценка балотуватиметься в Київраду

Син кандидата в президенти України Анатолія Гриценка, Олексій Гриценко, повідомив про те, що разом з партією «Громадянська позиція» буде балотуватися до Київради. За його словами, як тільки буде зареєстрований список їх кандидатів, вони оприлюднять усі прізвища.

 «Більшість кандидатів ви мали можливість бачити на фронтах боротьби киян на Майдані і майже всіх під час Майдану на різних дільницях. Ми під час бурхливих подій прийняли рішення не використовувати партійну символіку і бути тільки з національними прапорами, тому не повинно було бути нічого, що роз’єднує. Не всі партії нас почули, а деякі почули і все одно піарили себе і далі», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Як він зазначив, зараз партії «Громадянська позиція» потрібна допомога волонтерів у спостереженні за виборами, для агітації, а також потрібні кошти, оскільки серед членів дуже багато громадських діячів, у яких немає доходів для проведення кампанії.

 «Якщо ви матимете якісь застереження щодо наших кандидатів, то відразу ж повідомляйте, і ми будемо спільно вирішувати», – додав Олексій Гриценко.

Читайте також: