fbpx
Економіка

Своєчасна сплата податків – запорука стабільності держави

  Від своєчасної сплати податків, зборів (обов’язкових платежів), залежить стан наповнення бюджетів усіх рівнів, соціально-економічний розвиток держави, добробут всіх громадян, адже своєчасно сплачені податки є основою формування бюджету держави, завдяки якому вона здійснює видатки на різні суспільні потреби, виплату пенсій та пособій, фінансування бюджетної сфери, на виплату заробітної плати тим, хто навчає наших дітей, хто піклується про здоров’я громадян, підтримує охорону порядку та інше. Тому платники податків повинні не тільки не порушувати встановлені терміни сплати, а й піклуватися про рівномірне наповнення дохідної частини бюджету.

 Щоб кожний громадянин України своєчасно отримав заробітну плату, незалежно від того, чи є він представником бізнесу, чи працює у бюджетній сфері, чи належить до незахищених верств населення, необхідно заздалегідь подбати про наповнення бюджету.

 ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області звертає увагу платників податків на необхідність рівномірної сплати податкових зобов’язань до бюджетів згідно нормам Податкового кодексу України.

  За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів у Донецькій області

Читайте також: