fbpx
Ситуація на Південному Сході України

СБУ: “Слов’янські терористи утримують в полоні близько 40 осіб”

В даний момент в полоні у терористів в Слов’янську Донецької області перебувають близько 40 осіб. Крім офіцерів Служби безпеки та Міністерства оборони України, це ще іноземні журналісти та інспектори ОБСЄ. Таку інформацію сьогодні, 28 квітня, надали в прес-службі Служби безпеки України, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

«За нашими даними, в полоні тільки у Слов’янську залишаються близько 40 людей. Як вам уже відомо, серед них – представники місії ОБСЄ. Днями одного шведського військового терористи відпустили. Наше відомство вживає всіх можливих заходів для того, щоб звільнити полонених. Це стосується не лише наших співробітників, але й інших полонених», – прокоментували ситуацію в прес -службі СБУ.

Як повідомлялося раніше, в Генеральній прокуратурі України відкрили низку кримінальних справ за фактом викрадення журналістів у Донбасі. Повідомлялося про те, що були відкриті два кримінальних провадження за фактом викрадення журналістів Ірми Крат, Саймона Островського та Сергія Лестерова. Відзначимо, що американський журналіст Саймон Островський був звільнений терористами 24 квітня.

Читайте також: