fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ляшко закликав поставити ультиматум терористам

 Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко звернув увагу на те, що вже пройшло три тижні відтоді, як у Луганську терористи захопили приміщення управління СБУ. При цьому він зазначив, що терористи також придбали близько тисячі одиниць зброї та гранати.

«Поки влада проводить антитерористичну операцію, ця зараза розповзається по області. Сьогодні управління СБУ перетворилося на катівню, місце утримання заручників, осине гніздо тероризму. Аналогічна ситуація в Слов’янську», – підкреслив Олег Ляшко.

За його словами, йому, як і мільйонам громадянам, набридло бути очевидцем цього безладу, бездіяльності влади і розвалу країни.

У зв’язку з цим, звертаючись до влади, Олег Ляшко зажадав поставити ультиматум: протягом певного часу покинути захоплені приміщення і прилеглу територію. Ті, хто залишиться – будуть вважатися посібниками терористів. Після цього нардеп пропонує зачистити "гніздо" терористів.

«З метою мінімізації жертв з нашого боку скинути на терористів пару ракет. Так само зробити і в Слов’янську. У всіх інших захоплених установах терористи самі розбіжаться», – додав Олег Ляшко.

Також він зазначив, що на погрози Росії при цьому не варто звертати ніякої уваги.

Читайте також: