fbpx
Політика

Ляшко розповів подробиці викрадення Юлдашева

 Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Ляшко розповів про те, що йому вдалося дізнатися деякі подробиці, пов’язані з викраденням активіста Радикальної партії Темура Юлдашева в Луганській області.

За його словами, приблизно о 9:00 бійці спецпідрозділу «Темур», створеного для боротьби з російськими диверсантами та очолюваного Юлдашевим, приїхали на збори. Там на них уже чекали близько 150-200 озброєних людей, які зажадали, щоб Юлдашев поїхав з ними, інакше вони розстріляють його неозброєних бійців. Юлдашев  вирішив не ризикувати життям людей і сів в автомобіль, на якому його відвезли в Луганськ в управління СБУ.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Зараз життю Темура Юлдашева – справжнього героя, захисника України – загрожує реальна небезпека. Терористи знущаються над ним, за свідченнями очевидців, він сильно побитий, у нього розбита голова», – написав Олег Ляшко.

 При цьому він зазначив, що враховуючи всі обставини, не сумнівається в тому, що Юлдашева і його хлопців здали правоохоронці, які знали маршрут їх пересування.

 «Менти також дозволили вивезти заручника в лігво терористів, замість того, щоб заблокувати машину, в якій його везли», – додав Олег Ляшко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За словами Олега Ляшка, він вже давно закликає в.о. президента України Турчинова замінити губернатора в області на людину, яка дійсно буде боротися з сепаратизмом.

 «Також треба було давно затримати і притягнути до кримінальної відповідальності спонсорів і натхненників сепаратизму в Луганську Єфремова, Тихонова, Голенка, Мельника, Кравченка. Але мене, на жаль, ніхто не чує. Викрадення Юлдашева – на совісті цих продажних іуд», – підсумував нардеп.

Читайте також: