fbpx
Політика

Бойко закликав до діалогу з РФ

  Кандидат у президенти України Юрій Бойко переконаний, що Україні варто уникати військової риторики при спілкуванні з Росією.

«Російський фактор залишити міжнародним організаціям і нашим західним партнерам – гарантам нашої територіальної цілісності», – зазначив політик.

За його словами, зараз слід зосередитися на врегулюванні внутрішнього конфлікту і тим самим продемонструвати свою єдність і цілісність. Як він вважає, це кращий захист від впливу третьої сторони ззовні.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Також Юрій Бойко висловив думку, що нова влада є найбільшим другом Російської Федерації», оскільки саме вона своєю бездіяльністю віддала частину української території.

Крім того, він виступає за початок діалогу з Росією, щоб врегулювати відносини і спрямувати їх в нормальне русло. Як зазначив Юрій Бойко, це необхідно для того, щоб не було зупинки виробництва, зокрема на Сході країни.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Адже у нас дуже велика кількість підприємств орієнтована на Російську Федерацію. Приблизно 300 тисяч українців працюють на заводах, прямо пов’язаних з російськими підприємствами виробничими ланцюжками», – нагадав політик.

Він звернув увагу на те, що якщо Україна втратить ці зв’язки з Росією, то люди втратять роботу, а це ще більше погіршить становище справ на Сході.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: