fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Звернення Яроша до Турчинова: українська влада повинна негайно почати масове озброєння наших громадян

Лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош, що став широко відомим після подій у Києві, які призвели до зміни влади в країні, звернувся до виконуючого обов’язки президента України Олександра Турчинова, заявивши, що українська влада повинна розпочати масове озброєння громадян.

В українських ЗМІ наводиться звернення лідера «Правого сектору» до Олександра Турчинова, поширене в соціальних мережах. Так, Дмитро Ярош вважає, що заяви і ультиматуми офіційних представників Кремля, невиконання Женевських домовленостей і концентрація російських військових на кордоні з Україною можуть говорити про те, що «до широкомасштабного військового вторгнення Росії в Україну можуть залишатися лічені дні».

Дмитро Ярош, кажучи про можливі варіанти протидії вторгнення в Україну, вважає, що «українська влада повинна негайно почати масове озброєння наших громадян».

Звертаючись до Олександра Турчинова, Дмитро Ярош підкреслив, що сьогодні виключно від рішення Турчинова «залежить, ціною якої крові буде оплачена наша боротьба і перемога українського народу».

«Не забувайте, що, м’яко кажучи, помилки опозиції призвели до сотень жертв серед українських громадян, які повстали проти режиму Януковича. Не зробіть нової помилки, внаслідок якої можуть загинути десятки тисяч українців», – зазначає у своєму зверненні до Олександра Турчинова Дмитро Ярош.

Раніше лідер «Правого сектору» заявляв про створення спецбатальйону «Донбас», який діятиме в східних областях України.

Нагадаємо, що лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош є кандидатом у президенти України.

Читайте також: