fbpx
Політика

Путін несподівано занепокоївся долею ВПК України

Президент Російської Федерації Володимир Путін прокоментував стан українського військово-промислового комплексу. На думку президента, через кризу ВПК України позбувся державної підтримки. Путін вважає, що розрив зв’язків з Російською Федерацією може виявитися «критичним» для ВПК України. Таку думку Путін висловив під час сьогоднішнього засідання комісії з військово-технічного співробітництва РФ з іноземними державами.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Зокрема, Володимир Путін назвав українську державу «надійним і багаторічним партнером Росії у сфері військово-технічного співробітництва».

«В умовах гострої кризи держави оборонна промисловість України практично позбавлена ​​державної підтримки. Приблизно дві третини її підприємств-суміжників зараз знаходяться в нашій країні, в Росії», – заявив Путін.

Путін сказав, що збереження спільного конструкторського та наукового потенціалу «відповідає інтересам Кремля і Києва».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Раніше повідомлялося, що Путін розповів про успіхи російської «оборонки». Президент РФ сказав, що Росія займає лідируючі ролі на світовому ринку озброєнь.

Читайте також: