fbpx
Ситуація на Південному Сході України

СБУ підтвердила інформацію про вибух вертольота в Краматорську

Служба безпеки України підтвердила відомості про те, що в аеропорту Краматорська вибухнув вертоліт. Таку заяву сьогодні, 25 квітня, зробив перший заступник голови Служби безпеки України, глава антитерористичного центру Василь Крутов. Слова Крутова наводить ЛІГАБізнесІнформ.

«Дійсно, в Краматорську на аеродромі був підірваний вертоліт. Зроблено це було поодиноким снайперським пострілом в бак з пальним. З цієї причини стався вибух. У результаті інциденту є один постраждалий», – прокоментував те, що відбувається в Краматорську Василь Крутов.

За його словами, в даний момент залишається небезпека підриву боєзапасу вертольота. Оперативний штаб, що прибув на місце події, займається вирішенням цього питання не тільки в плані локалізації вогнища вибуху, але також і в плані обробки прилеглої території. Це проводиться для того, щоб виявити джерело загрози.

У  Міністерстві оборони України заявили, що вибух вертольота в Краматорську стався в результаті обстрілу з гранатомета. У відомстві додали, що інформація поки не підтвердилася.

Читайте також: