fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Олег Царьов: на Південному Сході деяких видів ліків просто немає

Відомий в Україні політик, кандидат в президенти Олег Царьов в соціальній мережі Facebook повідомив про проблеми, пов’язані з наявністю медикаментів в південно-східних областях України.

«Уряд спровокував серйозну проблему: на Південному Сході деяких видів ліків просто немає! Через їх відсутність виникла справжня соціальна катастрофа», – зазначив Олег Царьов і нагадав, що раніше він звернувся в МНС Росії з проханням надати гуманітарну допомогу. «Сьогодні мені повідомили, що йде вантаж, який буде доставлений в Донецьку, Луганську та інші області», – пише Олег Царьов.

Також кандидат на пост глави держави зазначає, що виниклу проблему з ліками необхідно вирішувати, а тому «рада руху "Юго-Восток" вирішила передати медикам першу партію медикаментів». Олег Царьов розповів, що, за словами командира першого окремого медичного загону Донецької республіки Юрія Євича, «вже є великий потік пацієнтів. В основному, це люди із загостренням гіпертонічної і виразкової хвороби. Це пацієнти з головними болями і найтяжчими нервовими зривами, ішемічними патологіями серця».

Також на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Олег Царьов зазначив, що, на його думку, зустрічі української влади з представниками Сполучених Штатів повинні бути відкритими для громадськості. «Особливо в умовах бойових дій на Південному Сході. Міжнародне співробітництво – це добре. Але як би Україні не втратити політичну та економічну самостійність», – підкреслив Олег Царьов.

Читайте також: