fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Дмитро Тимчук: “В аеропорту Краматорська вибухнув вертоліт”

Сьогодні, 25 квітня, український вертоліт Мі-8 вибухнув в аеропорту Краматорська. За попередньою версією, це сталося в результаті обстрілу під час розігріву вертольота перед зльотом. Інформацію про це надав військовий експерт Дмитро Тимчук в ході прес-конференції.
 
За словами військового експерта, під час вибуху українського вертольота ніхто не постраждав.
 
«Командир екіпажу вистрибнув з вертольота вчасно. В даний момент всі подробиці інциденту з’ясовуються», – прокоментував ситуацію Дмитро Тимчук в ході спілкування з журналістами.
 
Як повідомляє сайт «Новости Краматорська», в даний момент на аеродромі чути вибухи. За словами журналістів, їх було, як мінімум два. Дим можна побачити з усіх боків міста. Територія цивільного аеропорту перекрита, туди нікого не пускають, крім пожежних. Журналісти відзначають, що на підходах до аеропорту стоять озброєні люди.
 
Як повідомлялося раніше, аеропорт у Краматорську знаходиться під контролем українських військових. Також повідомлялося, що над аеропортом підняли прапор України. Чи мають відношення до подій сепаратисти, в даний момент встановлюється.

 

В аеропорту Краматорська горить вертоліт (відео):

Читайте також: