fbpx
Політика

В Україні формують паралельні міліції структури – Балога

 Як зазначив народний депутат України Віктор Балога, в країні повним ходом йде процес формування паралельних міліції структур. Зокрема, як сказав політик, доказом цьому є батальйон «Дніпро», Національна гвардія, загони самооборони, а також успішні операції миколаївських та одеських ополченців.

За його словами, на цьому тлі міліція навіть не намагається довести суспільству, що все ще може приносити якусь користь.

«Єдине, що ми бачимо – це шантаж: якщо міліцію розпустити, то всі підуть займатися бандитизмом. Вибачте, але більшість цих людей вже їм займаються. Ось тільки в погонах і з табельною зброєю. І коли з роботи звільняють, наприклад, хірурга, він не думає про те, як стати вбивцею, або грабіжником, а про те, що міг би працювати фельдшером або медбратом», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Як вважає Віктор Балога, все це є черговим доказом того, що українську міліцію необхідно будувати з нуля і на підставі тих суспільних утворень з підтримки правопорядку, які продемонстрували свою ефективність в останні місяці.

«Всі можуть служити державі, перейдуть у нову правоохоронну структуру з новими порядками, новим керівництвом. А ті, кому хочеться відправитися в бандитизм, повинні зайняти сусідні місця в камерах поруч з такими ж злочинцями», – констатував політик.

Читайте також: