fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Росія маніпулює суспільством через опорні символи

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець вважає, що Москва як і раніше впливає на ситуацію в східних регіонах України, використовуючи для цього вигадані опорні символи. За словами політика, є патологічний страх, що прийдуть люди зі зброєю, які почнуть стріляти. Крім того, як він зазначив, на Сході вважають, що реагувати на ситуацію, в першу чергу, повинні з Києва.

«Мені розповідають друзі з Горлівки, що в Києві не було страшно, тому що ніхто навколо не боявся. Але якщо в Горлівці всі навколо бояться, то відчуваєш зовсім по-іншому. Немає підтримки інших людей», – додав Олександр Бригинець.

Нардеп звернув увагу на те, що в багатьох містах України вже звикли до того, що там керують групи бандитів.

«Так було протягом всієї незалежності», – підкреслив Олександр Бригинець.

При цьому він вважає, що необхідно подати сигнал жителям Південного Сходу, щоб ті зрозуміли, що час страху пройшов, і не варто побоюватися якихось бандитів або «зелених чоловічків». Як нагадав Олександр Бригинець, у Києві, у свій час, люди також боялися, проте зуміли подолати цей страх. Зокрема, як зазначив політик, у столиці намагалися лякати «Правим сектором».

«Росія придумала певні опорні символи і намагається через них маніпулювати суспільством. Це треба припинити і владі потрібно зробити все можливе, щоб переломити цю тенденцію», – констатував Олександр Бригинець.

Читайте також: