fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Борис Філатов: “Диверсанти в Донецькій області тепер знають, що за їх затримання платять гроші”

Оголошена керівництвом Дніпропетровської області акція, згідно з якою за російських диверсантів платять гроші, приносить перші плоди. Таку заяву сьогодні, 23 квітня, зробив заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов.

«Я дуже задоволений тим, що є перші підсумки нашої акції. Але найголовнішим підсумком цієї акції можна назвати те, що жодна людина, яка де-небудь в Краматорську або Слов’янську бере в руки зброю, тепер не може бути впевнена, що вона залишиться безкарною. Ці люди тепер прекрасно розуміють, що у них за спинами люди, які можуть непогано заробити на них», – прокоментував ситуацію заступник губернатора Борис Філатов.

За словами дніпропетровського чиновника, створений фонд фінансує не тільки Ігор Коломойський, як про це пишуть засоби масової інформації.
 
«У цей фонд перераховують свої гроші й інші підприємці Дніпропетровської області та західного Донбасу. Ми гарантуємо всім, що гроші за диверсантів виплачуватимуться на умовах анонімності та конфіденційності», – додав Філатов.

 

Коломойський виплатив вже 80 000 доларів за диверсантів (відео):

Читайте також: