fbpx
Політика

Нова влада повторює помилки попередників – Добкін

 Як зазначив кандидат в президенти України від Партії регіонів Михайло Добкін, нове керівництво країни повторює помилки своїх попередників і не тільки не робить кроків, щоб вирішити наявні проблеми, а й додає нові.

«За старою доброю звичкою в усьому винні «попередники». А проблеми, які були в нашій державі, залишилися», – підкреслив політик.

За його словами, влада як і раніше акумульована в одних руках, з різницею лише в тому, що раніше це була одна людина, а зараз група політиків, під контролем яких знаходяться ЗМІ, суди, прокуратури, правоохоронні та дозвільні органи.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«У нас що, корупція в країні пропала? Силові структури більше не тиснуть на бізнес? Контрабанда зникла? Чи у нас не працюють підпільні конвертаційні центри? Та все працює. Помінялися наглядачі. Одних прибрали – інших поставили. Сьогодні цілі політичні сили курирують тіньову економіку», – підкреслив Михайло Добкін.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

При цьому він зазначив, що розуміє, що за півтора -два місяці змінити кардинально ситуацію неможливо, однак вважає, що можна було б зробити хоч якісь кроки.

Читайте також: