fbpx
Політика

Микола Томенко звинуватив Михайла Добкіна у порушенні законодавства у сфері авторського права

 Коментуючи передвиборну кампанію кандидата в президенти України від Партії регіонів Михайла Добкіна, народний депутат України Микола Томенко сказав, що це добре, що Михайло Добкін раптово почав використовувати передвиборний лозунг «Єдина країна», але погано, що він не дотримується законодавства у сфері авторського права.

Микола Томенко також висловив надію на те, що Михайло Добкін не тільки в передвиборних гаслах, а й на практиці почне виступати за єдину Україну і проти федеративного ладу, так як більшість громадян, згідно з останніми дослідженнями, вважають, що Україна повинна залишитися унітарною державою. До того ж, як зазначив нардеп, ідею федеративної держави використовує також президент Володимир Путін, щоб виправдати свою військову агресію проти України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Як нагадав Микола Томенко, ЗМІ вже другий місяць проводять кампанію соціальної реклами на підтримку територіальної цілісності та єдності країни під гаслом «Єдина країна – Единая страна».

«Мені приємно, що я був учасником наради керівників українських каналів, які чітко висловилися за необхідність координації ЗМІ у захисті національних інтересів та територіальної цілісності України і прийняли рішення про початок соціальної кампанії під гаслом «Єдина країна – Единая страна». Я вважаю, що це – перший і, сподіваюся, не останній успішний приклад соціальної відповідальності медіа через соціальну рекламу. Тому, виходячи з логіки розуміння авторського права, чинного законодавства, у разі, якби команда Добкіна захотіла приєднатися до цієї кампанії, вона як мінімум мала б узгодити це з керівниками українських ЗМІ – ініціаторами кампанії», – констатував Микола Томенко.

Читайте також: