Борис Філатов: “Диверсанти в Донецькій області тепер знають, що за їх затримання платять гроші”

Оголошена керівництвом Дніпропетровської області акція, згідно з якою за російських диверсантів платять гроші, приносить перші плоди. Таку заяву сьогодні, 23 квітня, зробив заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов.

«Я дуже задоволений тим, що є перші підсумки нашої акції. Але найголовнішим підсумком цієї акції можна назвати те, що жодна людина, яка де-небудь в Краматорську або Слов’янську бере в руки зброю, тепер не може бути впевнена, що вона залишиться безкарною. Ці люди тепер прекрасно розуміють, що у них за спинами люди, які можуть непогано заробити на них», – прокоментував ситуацію заступник губернатора Борис Філатов.

Related Post

За словами дніпропетровського чиновника, створений фонд фінансує не тільки Ігор Коломойський, як про це пишуть засоби масової інформації.
 
«У цей фонд перераховують свої гроші й інші підприємці Дніпропетровської області та західного Донбасу. Ми гарантуємо всім, що гроші за диверсантів виплачуватимуться на умовах анонімності та конфіденційності», – додав Філатов.

 

Коломойський виплатив вже 80 000 доларів за диверсантів (відео):

Leave a Comment