fbpx
Політика

Томенко порівняв нинішню російську пропаганду з пропагандою часів Радянського Союзу

 Як нагадав народний депутат України Микола Томенко, в свій час в Радянському Союзі була чітка система пропаганди для того, щоб усіх діячів української історії виставити зрадниками, провокаторами і клоунами. За його словами, в результаті даної пропаганди вдалося досягти певних результатів на Півдні і Сході України.

 При цьому Микола Томенко звернув увагу на те, що те, що сьогодні робить Володимир Путін зі своєю командою, вельми нагадує сюжети, створені колись їх попередниками – пропагандистською машиною Радянського Союзу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Як зазначив нардеп, головними персонажами російської експансії на Південному Сході стали постійні обрання «народних губернаторів» або «народних мерів», в основному з числа тих, у кого є проблеми з законом.

 «Можливо, це той випадок, коли колишня антиукраїнська пропаганда зіграє злий жарт із тими, хто її організовував. Тому що, якщо проаналізувати походження, біографії, поведінку і характер обрання «народних» керівників так званого російського протесту на Сході та Півдні України, то більшість з них чітко лягають в доктрину сучасних Попандопуло від Путіна», – підсумував Микола Томенко.

Читайте також: