fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Тимошенко побувала на блокпостах в Дніпропетровській області

Кандидат у президенти України Юлія Тимошенко впевнена, що східні області країни в змозі дати рішучу відсіч окупантам з Російської Федерації. Таку заяву лідер «Батьківщини» зробила сьогодні, 22 квітня, в Дніпропетровську. Відзначимо, що в Дніпропетровську Юлія Тимошенко побувала на блокпостах, які організовані на в’їздах в область, а також провела зустріч з Юрієм Березою – головою Штабу національного захисту області. Слова політика наводить прес-служба «Батьківщини».
 
За словами Юлії Тимошенко, в ході зустрічі з керівником Штабу були обговорені питання, щодо зміни законодавства. Під час свого візиту до Дніпропетровська, Тимошенко підкреслила, що область надійно захищена від проросійських окупантів.
 
«Я була на блокпостах, які розташовані на всіх кордонах Дніпропетровської області. Всі вони досить добре оснащені. На кордонах області чергують патріотично-налаштовані добровольці, які мають сили і натхнення зупинити диверсантів. Тут вже були випадки, коли на кордонах області блокпости затримували диверсійні групи», – прокоментувала ситуацію в області Юлія Тимошенко.
 
Крім цього вона також розповіла журналістам про те, що після Дніпропетровська вона відбуде до Донецька, де буде продовжувати переговори з людьми, які захопили Донецьку обласну державну адміністрацію.
 
«Я хочу, щоб Донецьку обласну державну адміністрацію звільнили люди, які її блокували до сьогоднішнього дня. В даний момент я не можу сказати, наскільки успішними будуть переговори. Але особисто мені здається, що такий діалог нам сьогодні необхідний, тому що він дає країні відчуття можливості вирішити всі питання, пов’язані з блокуванням адміністративних приміщень та агресією», – підкреслила Юлія Тимошенко.

 

Тимошенко про шляхи вирішення ситуації на Сході України (відео):

Читайте також: