fbpx
Політика

Ігор Кондратюк: «Нинішні керівники України дратують своєю неадекватністю»

Багатьох українців дивують дії нинішньої центральної влади, яка маючи потужний потенціал, ніяк не може втихомирити і придушити антиукраїнські акції на сході України. Незадоволений політикою нинішніх українських керівників і популярний телеведучий і продюсер, суддя проектів «Х- фактор», «Україна має талант» Ігор Кондратюк. На своїй сторінці в соціальній мережі він написав своєрідне звернення до політиків і пояснив, що саме його не влаштовує в нинішній ситуації.

«Я зрозумів, чому мене, як і більшість громадян країни, дратують нинішні керівники України. Своєю неадекватністю. Поясню, що маю на увазі. Якісь ідіоти на сході України (так звані «народні губернатори», і «народні мери») закликають до речей, абсолютно несумісних з Конституцією України. Як на мене, вони виглядають політичними ідіотами як для жителів Донбасу і Харківщини, так і всіх нас. Але влада нічого не робить, щоб поставити так званих «сепаратистів» на місце… Діяльність цих алкомерів – наркогубернаторів дозволяє неукам – сусідам (Лаврову, Жирику, Путіну і іншим геополітичним маразматикам) здійснювати щодо суверенної країни – Україні – неправомірні дії», – написав Ігор Кондратюк.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Також телеведучий порадив Олександру Турчинову і Арсенію Яценюку діяти рішучіше у звільненні сходу України від сепаратистів. В іншому випадку «Батьківщині» та її лідеру нічого не світить на президентських виборах, оскільки цю партію український народ буде вважати такою, яка здає територію України окупантам.

«Або – йдіть, або – дійте! Третього – не дано!», – резюмував Ігор Кондратюк.

Читайте також: