fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Друзі та адвокати Олександра Музичка хочуть оскаржити висновки слідчих у справі про загибель активіста

Друзі Олександра Музичка, а також його адвокати сьогодні, 22 квітня, заявили про те, що докази в справі про його загибель сфальсифіковані. Про це вони сказали в ході засідання тимчасової слідчої комісії українського парламенту, передає УНІАН.

За словами товариша загиблого Сергія Пандрата, пістолет, з якого був застрелений Олександр Музичко, йому не належав. А ту зброю, з якої дійсно вбили Музичка, бійці «Сокола» забрали з собою.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Зі слів Пандрата, в Придністров’ї і Абхазії йому доводилося бачити рани на трупах, які залишилися після того, як людина стріляла у себе сама.

«Я єдиний з УНА-УНСО, кому дозволили оглянути тіло Олександра в морзі. Якщо людина стріляє в себе впритул, то повинні з’явитися додаткові складові цього пострілу. Але на тілі Олександра я не бачив ні опіків, ні сажі. Також на ньому не було слідів порохових газів. А те, що я дійсно бачив, то це три рани в області серця, а також рана на правій нозі, в районі стегна», – в деталях прокоментував ситуацію товариш Олександра Музичка Сергій Пандрат.

Читайте також: