fbpx
Політика

Володимира Олійника вигнали з парламенту

Сьогодні, 18 квітня, у Верховній Раді вперше за довгий час з’явився народний депутат України Володимир Олійник, який є членом парламентської фракції Партії регіонів.

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець припустив, що Володимир Олійник, напевно, зумів відкупитися, як і член Компартії України Ігор Калєтник, який вчора також раптово з’явився в сесійній залі.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «У залі смердить все більше – трупи Януковича повертаються», – написав Олександр Бригинець в Facebook, коментуючи появу регіонала.

 Згодом народний депутат Олег Ляшко ініціював вигнання Володимира Олійника із залу.

 «Разом вигнали. Риги за нього заступилися. А от з Калєтником важче – його фінансовані їм комуністи захищають», – розповів Олександр Бригинець.

 Олег Ляшко заявив, що Володимир Олійник несе відповідальність за смерть українців під час революції. Що ж до Калєтника, то, за словами Ляшка, його він теж намагається вигнати, однак інші парламентарії його не підтримують.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Контрабандист Калєтник видно заплатив за індульгенцію мільйони доларів. Я його все одно винесу, прошу громадськість підтримати», – написав Олег Ляшко в Facebook.

Читайте також: