fbpx
Політика

Участь у теледебатах обійдеться кандидатам у президенти в 180 тис. грн

 Як повідомила прес-служба Національної телекомпанії України, всі кандидати в президенти отримають можливість взяти участь у проекті «Національні дебати». При цьому наголошується, що модератором проекту буде генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія.

Учасники кожного разу будуть визначатися шляхом жеребкування, яке проходитиме в прямому ефірі Першого національного. Наскільки відомо, вартість участі в «Національних дебатах» складе 180 тисяч гривень.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

На кожен випуск програми буде запрошуватися по чотири учасники. При цьому сама програма триватиме півтори години, і буде розділена на чотири тематичні блоки. Модератор ставитиме кандидатам однакові запитання, а час на відповідь буде фіксованим.

«Формат "Національних дебатів" передбачає окремий блок питань і відповідей між кандидатами. Проект виходитиме в ефір щосуботи та неділі з 19:00 до 20:30. Про старт проекту буде повідомлено додатково», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Нагадаємо, що президентські вибори в Україні відбудуться 25 травня.

Читайте також: