fbpx
Політика

Власник чеського готелю через Крим відмовився приймати російських туристів

Як повідомив чеський портал Novinky, через ситуацію з Кримом власник готелю Brioni в місті Острава (Чехія) відмовився приймати постояльців з Росії, висловлюючи таким чином свій протест. Як відзначає видання, сам власник готелю Томаш Крчмарж має українське походження.

З 24 березня він повісив поруч з входом у готель оголошення, яким повідомляє про свою заборону зупинятися в цьому готелі росіянам у зв’язку з анексією Криму. При цьому в оголошенні зазначається, що власник приносить свої "вибачення всім гідним громадянам Російської Федерації".

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Ця новина з’явилася в чеському сегменті мереж напередодні і відразу ж викликала гарячу дискусію, в результаті чого господар Brioni Томаш Крчмарж вирішив трохи пом’якшити свою заборону і дозволив зупинятися в своєму готелі тим росіянам, які засуджують політику Росії.

За словами самого Крчмаржа, через свої «санкції» до Росії він вже втратив близько 10-15 % постояльців, саме стільки росіян зазвичай проживало в готелі. Крім того, він повідомив, що його вчинок засудили громадяни інших країн, зокрема Німеччини, Швейцарії та Польщі, назвавши це дискримінацією.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

"Так, це дискримінація, не соромтеся, подавайте на мене в суд. Я піду туди і розповім, що відбувається, щоб змусити людей думати", – заявив Томаш Крчмарж.

Читайте також: