fbpx
Політика

ПР і КПУ готові до реваншу – Геращенко

 Як вважає народний депутат України від фракції «УДАР» Ірина Геращенко, поява в парламенті Ігоря Калєтника та Володимира Олійника, а також грубий шантаж з боку регіоналів і комуністів від імені сепаратистів говорить лише про те, що це угруповання прийшло в себе і готове до реваншу.

Як нагадала Ірина Геращенко, Володимира Олійника згодом виштовхали із залу, однак чому справа не дійшла до Калєтника, вона не розуміє.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Невже і справді домовилися?», – написала вона в Facebook.

За її словами, українська політика повинна бути рішучою, а дипломатія більш жорсткою. Зокрема, як вважає Ірина Геращенко, не можна підписувати ніякі міжнародні документи, в яких немає засудження анексії Криму.

«Я, звичайно, за пошук компромісу задля єдності країни, але без зради наших принципів і всього, що для нас важливо. Навпаки, ми повинні бути сильними в захисті принципів», – наголосила Ірина Геращенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також нардеп розповіла, що отримала відповідь від СБУ щодо відкриття кримінальних справ щодо сепаратистів з депутатськими мандатами. Як повідомила Ірина Геращенко, всього СБУ завело 28 справ щодо сепаратизму.

Як вона вважає, за зраду сьогодні повинні платити всі, як політики, так і судді з військовими.

Читайте також: