fbpx
Політика

У Верховній Раді з’явився Ігор Калєтник

 Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, сьогодні, 17-го квітня, у Верховній Раді вперше після революції з’явився Ігор Калєтник, який керував при Вікторі Януковичі митницею.

 Олександр Бригинець нагадав, що на совісті Ігоря Калєтника як колишнього заступника спікера Верховної Ради злочинне голосування 16 січня, яке призвело до кривавого розвитку подій. За його словами, говорять, що Ігор Калєтник, нібито, відкупився. У кулуарах навіть називають суму – 50 мільйонів.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Водночас, Олександр Бригинець заявив, що все одно має намір написати звернення до Генеральної прокуратури, щоб прояснити ситуацію з Калєтником.

 Тим часом, народний депутат Микола Томенко сказав, що повернення Ігоря Калєтника стало однією з найпопулярніших тем неформального обговорення. Зокрема, багато хто говорить про можливе закриття або відкриття кримінальної справи проти нього.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Крім того, за словами Миколи Томенка, багатьох цікавить, хто з керівників силових відомств і за які аргументи взявся підтримувати Калєтника.

Читайте також: