fbpx
Політика

Путін залишиться ні з чим – російський опозиціонер

Володимир Путін хоче правити, як Сталін, а «балдіти», як Абрамович. Таку точку зору висловив російський опозиціонер Борис Нємцов. За його словами, головною метою Володимира Путіна в даний момент є збереження влади. Слова Нємцова наводить «9 канал ТВ».

«Опозиціонери-політики опиняються за ґратами тому, що вони здійснюють замах на владу президента Російської Федерації Володимира Путіна. А головна мета нашого президента – зберегти владу. Саме з цієї причини всі ті, хто претендує на владу, обов’язково піддаються жорстоким репресіям. А тих, хто просто висловлює невдоволення – переслідують», – висловив свою точку зору з приводу переслідування опозиційних громадських діячів у Російській Федерації Борис Нємцов.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За словами російського опозиціонера, рейтинг Володимира Путіна в Росії з 2007 року стрімко падав. Спочатку він був 75 % і впав до 40 % перед Іграми в Сочі.

«Сьогодні ж він почав рейтинг собі підвищувати. Європейські країни будуть будувати бар’єри, які виштовхнуть «Газпром» і нафтові компанії Російської Федерації. У підсумку Путін залишиться ні з чим», – додав Борис Нємцов.

Читайте також: