fbpx
Політика

Олександр Доній вважає, що силовий блок недостатньо підготовлений

 Народний депутат України Олександр Доній вважає, що головною проблемою України у боротьбі з сепаратистами є те, що силовий блок досі недостатньо підготовлений. Зокрема, як сказав політик, на сьогоднішній день, ситуація виглядає так, що за півтора місяці роботи нової влади, силовий блок все ще не взято під повний контроль. При цьому він зазначив, що це спільна провина і проблема.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Ми тут єдині в одному – країна повинна ставати сильною. Ми зараз у конфлікті не з сепаратистами, а з більш сильним ворогом, з терористично – фашистською державою», – підкреслив Олександр Доній.

 За словами Олександра Донія, необхідно терміново проводити ротації в силовому блоці. Як він нагадав, частина людей в силовому блоці виявилися ФСБшною агентурою, частина – слабкими духом, частина – продажними, а ще частина – з політичними інтересами.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Потрібно було провести швидкі ротації, швидкі зміни. Цього всього не було зроблено», – констатував Олександр Доній.

Читайте також: