fbpx
Політика

Є депутати, які підтримують сепаратизм не на словах – Бригинець

 Як нагадав народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, СБУ і прокуратура зараз зайняті боротьбою з сепаратизмом. При цьому він зазначив, що всі бачать, як окремі депутати підтримують сепаратизм і, можливо, не тільки на словах. Але в той же час не було названо жодного депутата, як і не було внесено подання про зняття їх недоторканності.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Це не мої фантазії. Це вимога людей з Донбасу. Поставте себе на їх місце і уявіть, що хтось у Києві чи Львові почав би дії, які призвели до реальної війни та ще й під іноземними прапорами. Ви підтримали б таку людину, чи хотіли б, щоб вона зникла і не псувала життя?», – написав він у Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За його словами, депутати, які підтримують сепаратизм, були нав’язані Донбасу – насправді він їм не довіряє і не вважає своїми представниками.

 «Не треба боятися, що Донбас стане на захист Єфремова, Царьова або Колєснікова. Донбас може повстати, тільки якщо центральна влада не наведе порядок – в Донецьку, в Києві, в інших регіонах», – підкреслив Олександр Бригинець.

Читайте також: