fbpx
Політика

Введення воєнного стану зірве президентські вибори – Чечетов

  Як зазначив народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, введення воєнного стану в Україні призведе до зриву президентських виборів, які заплановані на 25 травня. Тому ті кандидати, які мають примарні шанси на перемогу в цих виборах, якраз і пропонують ввести військовий стан.

Водночас Михайло Чечетов заявив, що Партія регіонів навпаки виступає за проведення президентських виборів, а також проведення одночасно з ними і референдуму.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«У цьому плані ми підтримуємо точку зору голови Верховної Ради, що потрібно провести референдум паралельно з виборами президента», – підкреслив він.

За його словами, народ повинен продемонструвати свою точку зору з даних питань. Він переконаний, що це дозволить нарешті розставити всі крапки над  «і».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«А якщо хтось хоче затягнути цю невизначеність, небезпечну ситуацію в Україні, то це неправильно. Це гра не на користь України», – додав Михайло Чечетов.

Він переконаний в тому, що силові структури мають всі можливості для того, щоб нормалізувати ситуацію в країні і захистити її цілісність.

Читайте також: