fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

«У Маріуполі, Макіївці і Єнакієвому вдалося зняти напругу», – Донецька ОДА

Мер міста Слов’янська Неля Штепа провела нараду в Будинку культури. Незважаючи на це, працівники виконкому міста Слов’янська і раніше не можуть виконувати робочі обов’язки. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Донецької обласної держадміністрації.

«Міський голова провела нараду у Будинку культури, однак працівники міського виконкому не можуть виконувати свої обов’язки», – заявили в Донецькій обласній держадміністрації.

У повідомленні обладміністрації зазначається, що ситуація в Слов’янську залишається «дуже напруженою».

Крім того, в Донецькій обласній держадміністрації розповіли про нинішню обстановку і в інших містах області. Зокрема, прокоментували ситуацію в Маріуполі, Єнакієвому і Макіївці. Прес-служба стверджує, що у зазначених містах вдалося «зняти напругу». Цьому передувало досягнення домовленостей з протестуючими громадянами.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Трохи знята напруга в Маріуполі, Єнакієвому і Макіївці, де влада змогла досягти деяких домовленостей з протестуючими», – йдеться в повідомленні.

У місті Горлівка, що на Донеччині, захопленими раніше залишаються будівлі міліції та виконкому міськради.

«Співробітники міського виконкому не можуть виконувати свої обов’язки, хоча загарбники зайняли в будівлі тільки 1 поверх», – заявили в в Донецькій обласній держадміністрації.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Раніше повідомлялося, що на півночі Донецької області почалася антитерористична операція. Про це повідомив в.о. президента України Олександр Турчинов. Мета таких дій, як підкреслив виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов, «захистити громадян України».

«Антитерористична операція проходитиме поетапно, відповідально, виважено», – підкреслив Олександр Турчинов.

Читайте також: