fbpx
Політика

Царьов не має наміру відмовлятися від участі в президентських виборах

 Народний депутат України, кандидат в президенти України Олег Царьов заявив, що не має наміру відмовлятися від своєї участі в президентських виборах ні за яких обставин.

 «Мирний діалог влади і всіх жителів країни, пошук компромісів та порозуміння – єдиний вихід, щоб вирішити політичну кризу, зберегти цілісність Української держави», – переконаний Олег Царьов.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Як зазначає прес-служба нардепа, він зустрічався з жителями Південного Сходу і лідерами протестного руху і мав намір на телебаченні донести точку зору цих людей, розраховуючи на те, що влада їх почує.

 «У відповідь Олег Царьов був заблокований збройними радикалами в приміщенні телеканалу, а потім жорстоко побитий. Правоохоронні органи не припинили правопорушення», – йдеться в повідомленні прес-служби.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Нагадаємо, що після подій під стінами студії телеканалу ICTV, Олег Царьов був доставлений до Генеральної прокуратури України.

Читайте також: